Hoe word je 100 blog

10 tips om 100 te worden

Er staan veel tips in het boek Hoe word je 100 van William Cortvriendt. Hier volgen 10 tips, de meest voor de hand liggende staat op 1 en tip 10 is voor de meeste mensen een (aangename) verrassing.

Lees meer

Update: hoe gaat het met Gelein?

Hoe gaat het met de kandidaten van het televisieprogramma Hoe word ik 100? Is hun levensstijl daadwerkelijk veranderd, houden ze het vol, gebruiken ze minder medicijnen? Deze maand spreken we Gelein!

Lees meer

Pompoen ei taart uit de koekenpan

De herfst is bij uitstek het moment om pompoen te eten! In het Hoe word je 100 kookboek stond al een recept van Pompoenlasagne. Deze week maakte Prins een heerlijke ei-taart met pompoenspaghetti.

Lees meer

Die eet en die niet

Het hebben van overgewicht is uitgegroeid tot een enorm probleem. Terwijl dit begon als een typisch Amerikaans verschijnsel, is dat allang niet meer het geval. Ook in België en Nederland kunnen we er wat van.

Lees meer

Herfst-tussendoortje

Een inspiratietip voor een snack / tussendoortje deze herfstige periode. Heerlijk voor jezelf maar ook erg in trek en succesvol met kinderen.

Lees meer

Uitslag enquête

Onlangs hielden we een enquête onder de lezers van de Hoe word je 100-nieuwsbrief. Meer dan 200 mensen gaven antwoord op de vragen. Wat viel er op in uw antwoorden?

Lees meer

Update Ria

oe gaat het met de kandidaten van het televisieprogramma Hoe word ik 100? Is hun levensstijl daadwerkelijk veranderd, houden ze het vol, gebruiken ze minder medicijnen? Wij zijn hier benieuwd naar en daarom elke maand een Q&A met één van de kandidaten. Deze maand...

Lees meer

Boekentip! Verademing

Goed ademhalen voor ontspanning, meer energie, beter slapen en sneller afvallen!   e Boeddhistische monnik, de topsporter en de gezonde mens hebben met elkaar gemeen dat ze, in rust, niet te snel ademhalen. Onder een fysieke inspanning is een gezonde ademfrequentie...

Lees meer

Blijvend afvallen door zoveel te eten als je wilt

fvallen door het beperken van calorieën en vet werkt niet. Sterker nog, dergelijke diëten maken ons nog dikker dan we al zijn. Wat wel helpt is verrassend simpel, het is iets waarmee de vermageringsdiëten kunnen verhuizen naar de geschiedenisboeken.  "Je moet...

Lees meer