Forum

Meer over dit forum lees je onderaan de pagina..

Nieuwe start na "op slot" staan  

 
Jeannette
(@jeannette)
New Member

Allereerst heel leuk om het begin van een nieuw forum mee te maken en ik ben er blij mee! De laatste jaren heb ik zware periodes meegemaakt en de weegschaal heeft dat vertaald naar nog zwaarder worden. Kh-arm gegeten maar niet volgehouden. Het is alsof mijn lichaam "op slot" staat qua afvallen. Aankomen is geen probleem. Na een periode van weer van alles eten wil ik de knop omzetten. Ik zit tegen diabetes 2 aan en daar wil ik helemaal niet naar toe. Zijn er mensen die ervaring hebben met "op slot" staan? Alle tips om de boel weer in beweging te krijgen zijn welkom. Mijn leeftijd is trouwens 54 jaar dus hormonen zullen ongetwijfeld ook een rol spelen hierin.

ReageerCitaat
Geplaatst : 20/09/2018 6:08 pm
Marie
(@marie)
New Member

Hoi Jeanette, ik heb net op "je lichaam opnieuw afstellen" een stukje geplaatst over intermitterend vasten en wat ik doe. Mij helpt het. Misschien heb je er wel wat aan! Ik ben 57 en herken je opmerking over hormonen, dat zijn lastige dingen idd. en voor mij ook de periode dat ik aankwam. Maar ik heb de sleutel gevonden geloof ik! Misschien helpt het jou ook?

 

ReageerCitaat
Geplaatst : 15/10/2018 10:21 am

Welkom!

 

Welkom op ons gloednieuwe forum. Om deel te nemen aan de discussie moet je je eerst inschrijven (met je naam en email) zodat je automatisch updates krijgt.

NB: Wanneer je hieronder op een afbeelding klikt wordt deze vergroot – wel zo makkelijk.

1. Inschrijven

Klik op registreer, vul een gebruikersnaam in (deze is te zien op het forum) en je mailadres. Vink daaronder het ‘I agree’ vakje aan. Klik op registreer.  Je krijgt kort daarna een mailtje waarmee je je wachtwoord kan aanmaken.

 

2. Onderwerp toevoegen

Deelnemen betekent reageren op een bericht of zelf een nieuwe onderwerp aanmaken. De rest gaat een beetje vanzelf.

Je kan zelf een nieuw onderwerp aanmaken. Klik op 1 van de thema’s zoals bijvoorbeeld ‘gerechten’ of ‘Diabetes Type II’, je komt dan op onderstaand scherm. Rechts die je de oranje knop ‘voeg een onderwerp toe’.  Klik hierop ..

Je ziet dan onderstaand scherm. Geef je onderwerp een titel (die de lading dekt) en daaronder de inhoud van je bericht. Je kan ook trefwoorden toevoegen, een bestand zoals een foto uploaden en je opgeven voor dit onderwerp linksonderaan. Je ontvangt dan automatisch een mailtje wanneer er iemand een bericht of reactie plaatst onder je onderwerp. Klik tenslotte op de oranje knop ‘voeg onderwerp toe’.

 

3. Reageren

Je reageert op een bericht door rechtsonder op de knop ‘antwoord’ te klikken, zie hieronder.

Je komt dan op een scherm waar je (alleen) je reactie kan geven. Klik op bewaar. Je ziet als het goed is je reactie direct op het scherm verschijnen.

 

4. Veilig en informatief

We houden het dagelijks bij, vooral om er voor te zorgen dat het allemaal netjes blijft. Waar mogelijk verwijzen we door naar filmpjes, blogposts en boeken.

Veel plezier!

 

  
Bezig

Inloggen van Registreer aub