William Cortvriendt

William Cortvriendt is arts met een uitgebreide ervaring in onderzoek. Hij heeft onder meer functies vervuld als medisch directeur bij verschillende medische bedrijven. In Nederland is hij bekend geworden met zijn bestseller Hoe word je 100, waar ook een televisieprogramma van is verschenen.

Van hypes en zelfbenoemde gezondheidsgoeroes gaan zijn nekharen rechtovereind staan. Liever beroept hij zich op wetenschappelijk onderzoek. Cortvriendt las dan ook duizenden onderzoeken en in zijn boeken legt hij uit hoe je gezond oud kunt worden. Zijn liefste wens is een kentering in de gezondheidszorg.

William CortvriendtDe arts zegt daarover:

‘Het inrichten van onze zorg als daadwerkelijk instituut om onze gezondheid te verbeteren en te bewaren, is in alle opzichten superieur aan het concentreren op repareren van al ontstane schade’

Overgewicht en diabetes type II kunnen de wereld uit. Zolang de gezondheidszorg nog niet mee doet, schrijft Cortvriendt boeken vol met kennis, tips en gerechten waar je zelf mee aan de slag kunt.

Cortvriendt geeft zelf alvast het goede voorbeeld. Hij is goed op gewicht en ziet er (meestal) stralend uit.

Hij is opgegroeid in Nederland en woonde ook in Mexico. Tegenwoordig woont hij een deel van het jaar in Spanje en een deel van het jaar in de Verenigde Staten.

Bibliografie

 

Hoe word je 100Hoe word je 100 William Cortvriendt

Het eerste boek van Cortvriendt ontrafelt de geheimen van gezond oud worden. Het boek is vooral geschikt voor nieuwsgierige coaches, trainers en behandelaars die gewend zijn om medisch-wetenschappelijke literatuur te lezen.

Meer over dit boek

 

 

Hoe word je 100 Kookboek-William Cortvriendt

Hoe word je 100: kookboek

In dit kookboek dat William Cortvriendt schreef samen met Prins van den Berg, vind je heerlijke gerechten waarvan je zeker weet dat ze gezond (en lekker) zijn. Een ideaal boek om écht af te vallen (en nog lekker te eten ook).

Meer over dit boek

 

 

 

Lichter William CortvriendtLichter

Het boek Lichter is een aanrader voor mensen met overgewicht of diabetes type II die daar graag zelf mee aan de slag gaan. Met de tips en gerechten van Cortvriendt is succes verzekerd.

Meer over dit boek

En ontvang de ingrediëntenlijst cadeau!

Bestel bij Uitgeverij Lucht

hoewordje100_boek_hoewordje100Hoe word je 100? William Cortvriendt Prijs€ 25.00
Lichter William Cortvriendt Prijs€ 20.00
Hoe word ik een Supervetverbrander? Hoe word ik een Supervetverbrander? Maaike de Vries Prijs€ 15,-

Bestel bij Uitgeverij Water

hoewordje100_boek_kookboek Hoe word je 100 kookboek William Cortvriendt & Prins van den Bergh Prijs€ 29.90