Hoe word je 100? Het kookboek

Hoe word je 100 Kookboek-William Cortvriendt

Auteurs: William Cortvriendt en Prins van den Bergh

Verkoopprijs: € 29,90

Hoe word je 100? het kookboek

Langer en gezonder leven en ook nog lekker eten? Het kan!

De Nederlandse arts William Cortvriendt en kok Prins van den Bergh zorgen met Hoe word je 100? Het kookboek voor een verandering in oeroude Nederlandse voedingsgewoonten die zullen leiden tot een drastische afname van bestaande welvaartziektes zoals diabetes, obesitas en hoge bloeddruk.

We realiseren ons vaak te weinig hoe krachtig voeding kan zijn om onze gezondheid te verbeteren en onze levensduur te verlengen. Prins van den Bergh en William Cortvriendt zorgen met Hoe word je 100? Het kookboek voor een doorbraak.

Het kookboek bevat gemakkelijke recepten met natuurlijke ingrediënten en dat levert heerlijke gerechten op. De overtollige kilo’s vliegen eraf, de bloeddruk daalt, de vetten en het cholesterol in het bloed verbeteren en bestaande medicatie kan worden afgebouwd. De conditie en het energieniveau verbeteren, maar bovenal: je voelt je weer gezond.

 

William Cortvriendt stelde het kookboek samen op basis van zijn jarenlange wetenschappelijke ontdekkingsreis naar de relatie tussen voeding en gezond oud worden. Zijn conclusies baseert hij op resultaten van recente onderzoeken die wereldwijd zijn uitgevoerd door de beste onderzoekers en gepubliceerd in de meest vooraanstaande medische en wetenschappelijke tijdschriften.

In zijn eerdere bestsellers toonde William Cortvriendt aan dat door een gezonde levensstijl aandoeningen zoals obesitas, hart- en vaatziekten en diabetes niet alleen voorkómen kunnen worden maar ook spectaculair verbeteren.

”Ik zie er sinds lange tijd weer gezond en goed uit, ik voel me ook veel fitter en mijn medicatie is sterk verminderd. Wat voelt het heerlijk dat ik nu met mijn vrouw en kinderen door het bos kan lopen zonder dat ik af moet haken en zeggen dat ik wel op ze wacht. En mijn gewicht? Van 143 naar 93 kilo!”

Lesley Williams

En ontvang de ingrediëntenlijst cadeau!

Bestel bij Uitgeverij Lucht

hoewordje100_boek_hoewordje100Hoe word je 100? William Cortvriendt Prijs€ 25.00
hoewordje100_boek_kookboek Hoe word je 100 kookboek William Cortvriendt & Prins van den Bergh Prijs€ 29.90
Lichter William Cortvriendt Prijs€ 20.00
Hoe word ik een Supervetverbrander? Hoe word ik een Supervetverbrander? Maaike de Vries Prijs€ 15,-