Lichter

20,00

Er zijn nauwelijks onderwerpen waar zoveel onzin wordt verteld als over ons gewicht, over hoe we eruit zouden moeten zien en over afvallen. Het is hoog tijd dat we beseffen waarom we dik zijn geworden en bovenal, hoe we blijvend een gezond gewicht terugkrijgen. 

 

bestel het boek

Categorie:

Beschrijving

Meer dan de helft van de bevolking van de Lage Landen lijdt aan overgewicht, met alle gevolgen van dien. Er zijn echter nauwelijks onderwerpen waar zoveel onzin wordt verteld als over ons gewicht, over hoe we eruit zouden moeten zien en over afvallen. Het alom voorgeschreven ‘meer bewegen en minder eten’ faalt in nagenoeg 100% van de gevallen en behoort tot de belangrijkste medische missers ooit. Afvallen is daarmee een lucratief onderwerp geworden voor kwakzalvers, dieetgoeroes en verkopers van dieetproducten. Het is hoog tijd dat we beseffen waarom we dik zijn geworden en bovenal, hoe we blijvend een gezond gewicht terugkrijgen. 

Inkijkexemplaar: Je kan hier door het eerste hoofdstuk bladeren.

Reacties op Lichter

‘Ik heb ademloos geluisterd naar William Cortvriendt’.
– Pieter van den Hoogenband – De Telegraaf 2016.

Lichter is een uitermate boeiend en helder geschreven boek dat hardnekkige dogma’s en mythes betreffende overgewicht weerlegt.’
– Kris Verburgh, arts en auteur van ‘De voedselzandloper’ en ‘Veroudering vertragen’.

‘Ik ben 35 kilo overgewicht kwijtgeraakt’.
– John van der Heiden, deelnemer aan de tv serie ‘Hoe wordt ik 100’.

‘William Cortvriendt schittert op het gebied van medisch onderzoek’.
– Foreword Reviews/Clarion Review.