Televisieserie Hoe word ik 100

In het MAX-programma Hoe word ik 100 gaan zes deelnemers de strijd aan tegen hun diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht of stress.

In vijf maanden tijd proberen de deelnemers onder begeleiding van een medisch team van hun aandoeningen én hun medicatie af te komen. Hoe? Door simpelweg gezond te leven.

Kijk hier alle afleveringen nog eens terug

Update: hoe gaat het met Gelein?

Update: hoe gaat het met Gelein?

Hoe gaat het met de kandidaten van het televisieprogramma Hoe word ik 100? Is hun levensstijl daadwerkelijk veranderd, houden ze het vol, gebruiken ze minder medicijnen? Deze maand spreken we Gelein!

Lees meer
Update: hoe gaat het met Caroline?

Update: hoe gaat het met Caroline?

Hoe gaat het met de kandidaten van het televisieprogramma Hoe word ik 100? Is hun levensstijl daadwerkelijk veranderd, houden ze het vol? Deze maand spreken we Caroline!

Lees meer
Update Ria

Update Ria

oe gaat het met de kandidaten van het televisieprogramma Hoe word ik 100? Is hun levensstijl daadwerkelijk veranderd, houden ze het vol, gebruiken ze minder medicijnen? Wij zijn hier benieuwd naar en daarom elke maand een Q&A met één van de kandidaten. Deze...

Lees meer
Aflevering 6 Airborne

Aflevering 6 Airborne

Vandaag finishen de zes deelnemers van Hoe word ik 100 letterlijk en figuurlijk na een maandenlang traject waarin ze zich een nieuwe, gezondere leefstijl eigen hebben gemaakt.

Lees meer

Terugblik op Hoe word ik 100

Woensdagavond 14 december is alweer de laatste uitzending van Hoe word ik 100? De aflevering kijkt terug op wat er is bereikt bij alle zes deelnemers.

Lees meer
Interview met Gelein

Interview met Gelein

Gelein heeft van alle deelneners het snelste profijt gehad van zijn nieuwe levensstijl. Hij kon al na vier dagen geheel met de insuline stoppen die hij jarenlang in hoge doseringen moest inspuiten tegen zijn diabetes.

Lees meer
Geen prak maar vette vis

Geen prak maar vette vis

Afgelopen donderdag was William Cortvriendt met deelnemer Gelein op de Vlaamse televisie bij het televisieprogramma GILS & GASTEN.

Lees meer
Aflevering 5 – Conditie

Aflevering 5 – Conditie

Over een maand staat de grootste eendaagse wandeltocht ter wereld op het programma voor de deelnemers. In deze aflevering wordt bekeken wat er nog aan de conditie van de deelnemers moet gebeuren.

Lees meer
Interview met John

Interview met John

Maak kennis met John van der Heiden. John is een van de patiënten die onder begeleiding stond van het medische team van William Cortvriendt. Hij paste zijn levensstijl aan door meer te bewegen en gezonder te eten.

Lees meer

Het Medisch team

Van links naar rechts: Heleen Ligtelijn, William Cortvriendt, Tamara de Wijer en Janneke Witkoek

De Deelnemers