Burn Baby Burn

21,99

Dr. Maaike de Vries vertelt in Burn Baby Burn hoe jij je lichaamseigen vetten verbrandt, op die manier kilo’s verliest en volop energie wint. Met een paar simpele trucks laat zij zien hoe je ervoor zorgt dat je biologie zich niet tegen je keert, maar juist vóór je werkt.

Categorie:

Dr. Maaike de Vries vertelt in Burn Baby Burn hoe jij je lichaamseigen vetten verbrandt, op die manier kilo’s verliest en volop energie wint. Met een paar simpele trucks laat zij zien hoe je ervoor zorgt dat je biologie zich niet tegen je keert, maar juist vóór je werkt. En dit zonder honger, op een manier die bij je past en dus ook goed vol te houden is!

Als je tobt met je gewicht of energiebalans, dan ben je niet de enige, want veel mensen willen graag afvallen of voelen zich niet fit. Ze hebben met teleurstellend resultaat vaak al meerdere diëten geprobeerd, die bij aanvang voor een beetje gewichtsverlies zorgden maar op de lange termijn niets hielpen en moeilijk vol waren te houden.

Met de Metabole Methode van Burn Baby Burn slinkt je taille zienderogen, verdwijnen kilo’s als sneeuw voor de zon en krijg je als bonus blijvend meer energie.

Over de auteur Maaike de Vries

Maaike de Vries

Gezondheidswetenschapper dr. Maaike de Vries (1972) is bestsellerauteur van onder andere Hoe word ik een Supervetverbrander (2018), Zo werkt de zorg in Nederland (2014) en co-auteur van Ook Leuke Meisjes Worden Vijftig (2020). Maaike is eigenaar van Springh, waar zij bedrijven adviseert op het gebied van innovatie en strategie in de zorg. Ze treedt regelmatig op als dagvoorzitter of spreker en is daarnaast professioneel toezichthouder in de gezondheidszorg. Maaike is gek op schrijven, hardlopen en bodypump, is getrouwd en heeft twee volwassen kinderen.