door William Cortvriendt | 22 december 2016 | Column William
Elk jaar opnieuw zien we dezelfde artikelen opduiken over het schuldgevoel dat we zouden moeten hebben over onze kerstmaaltijd en hoe we het daardoor aangekomen gewicht in het nieuwe jaar in de sportschool of met een dieet kunnen kwijtraken.
door Prins van den Bergh | 22 december 2016 | Recepten
Om het diner feestelijk af te sluiten maken we een chocolademousse met passievrucht. Dit recept maakt deel uit van het Hoe word je 100 – kerstmenu dat we hebben samengesteld.
door Prins van den Bergh | 22 december 2016 | Recepten
Dit recept maakt deel uit van het Hoe word je 100 – kerstmenu dat we hebben samengesteld. Het hoofdgerecht bestaat uit kip met salie en citroen uit de oven en geroosterde groenten.
door Prins van den Bergh | 22 december 2016 | Recepten
Dit recept maakt deel uit van het Hoe word je 100 – kerstmenu dat we hebben samengesteld. Voorgerecht: Winterse salade met verse vijgen