Chocolademousse met passievrucht (kerstmenu)
Om het diner feestelijk af te sluiten maken we een chocolademousse met passievrucht. Dit recept maakt deel uit van het Hoe word je 100 – kerstmenu dat we hebben samengesteld.
Om het diner feestelijk af te sluiten maken we een chocolademousse met passievrucht. Dit recept maakt deel uit van het Hoe word je 100 – kerstmenu dat we hebben samengesteld.
Dit recept maakt deel uit van het Hoe word je 100 – kerstmenu dat we hebben samengesteld. Het hoofdgerecht bestaat uit kip met salie en citroen uit de oven en geroosterde groenten.
Dit recept maakt deel uit van het Hoe word je 100 – kerstmenu dat we hebben samengesteld. Voorgerecht: Winterse salade met verse vijgen
Gelein heeft van alle deelneners het snelste profijt gehad van zijn nieuwe levensstijl. Hij kon al na vier dagen geheel met de insuline stoppen die hij jarenlang in hoge doseringen moest inspuiten tegen zijn diabetes.
Ik heb dit recept gekozen omdat ik dit zelf bedacht heb als sausje bij een garnalencocktail. Het is gewoon een lekker sausje dat ook te gebruiken is bij bijvoorbeeld een varkenshaasje.