Rode saus van Gelein

door | 14 december 2016 | Recepten | 1 reactie

Ik heb dit recept gekozen omdat ik dit zelf bedacht heb als sausje bij een garnalencocktail. Ik heb geen recepten bedacht die bij ons huidige “dieet” horen, omdat ik nog steeds de recepten volg die ons door Prins zijn aangereikt.

Het is gewoon een lekker sausje dat ook te gebruiken is bij bijvoorbeeld een varkenshaasje.

–  Gelein

Ingrediënten

  • 3 el zelfgemaakte mayonaise
  • 1 el tomatenpassata
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • scheutje rode wijn
  • zout

Bereiding

  • Meng alle ingrediënten goed door elkaar met een garde.

 

Lees ook het interview met Gelein.

 

 

1 Reactie

  1. Ines

    Heb het recept geprobeerd en vond dit wel lekker, het is eens iets anders, weer een beetje extra variatie.

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Interview met Gelein | Hoe word je 100? - […] Bekijk hier de rode saus van Gelein. […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Prins van den Bergh

Prins van den Bergh

kok

Prins Marcia van den Bergh is bekend van 24Kitchen, is mede-auteur van de bestseller Hoe word je 100? Het Kookboek en en was adviseur en kok voor de leefstijlprogramma’s van voedingleeft.nl.

Heb je de smaak te pakken?

 

Lees dan het kookboek van Hoe word je 100?

Hoe word je 100 kookboek William CortvriendtLanger en gezonder leven en ook nog lekker eten? Het kan!

Prins van den Bergh en William Cortvriendt zorgen met Hoe word je 100? Het kookboek voor een doorbraak.

Het kookboek bevat gemakkelijke recepten met natuurlijke ingrediënten en dat levert heerlijke gerechten op. 

Dr. Maaike de Vries vertelt in Burn Baby Burn hoe jij je lichaamseigen vetten verbrandt, op die manier kilo’s verliest en volop energie wint. Met een paar simpele trucks laat zij zien hoe je ervoor zorgt dat je biologie zich niet tegen je keert, maar juist vóór je werkt.

29,95

Meer boeken van William Cortvriendt