Warme appel met walnoot

door | 28 juni 2020 | Recepten | 0 Reacties

Bij appeltaart denk je aan huiselijkheid en gezelligheid. De geur van appeltaart schijnt zelfs te helpen bij de verkoop van een huis. Deze appel uit de oven is geen taart, maar wel een heerlijk dessert en de geur doet er niet voor onder!

INGREDIËNTEN | 1 PERSOON

  • 1 appel (liefst goudreinette)
  • 3 walnoten
  • ½ tl gemalen kaneel
  • 1 el kokosolie

BEREIDINGSTIJD

5 minuten + 20 minuten wachttijd

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Boor met een appelboor het klokhuis uit de appel en zet de appel in een ovenschaaltje.

Hak de walnoten grof met een mes en doe ze in het gat van de appel. Strooi ook de kaneel erin en schep de kokosolie erbovenop.

Zet het ovenschaaltje circa 20 minuten in de oven tot de appel zacht en warm is.

Serveer eventueel met een dot opgeklopte (ongezoete) slagroom.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Prins van den Bergh

Prins van den Bergh

kok

Prins Marcia van den Bergh is bekend van 24Kitchen, is mede-auteur van de bestseller Hoe word je 100? Het Kookboek en en was adviseur en kok voor de leefstijlprogramma’s van voedingleeft.nl.

Heb je de smaak te pakken?

 

Lees dan het kookboek van Hoe word je 100?

Hoe word je 100 kookboek William CortvriendtLanger en gezonder leven en ook nog lekker eten? Het kan!

Prins van den Bergh en William Cortvriendt zorgen met Hoe word je 100? Het kookboek voor een doorbraak.

Het kookboek bevat gemakkelijke recepten met natuurlijke ingrediënten en dat levert heerlijke gerechten op. 

Dr. Maaike de Vries vertelt in Burn Baby Burn hoe jij je lichaamseigen vetten verbrandt, op die manier kilo’s verliest en volop energie wint. Met een paar simpele trucks laat zij zien hoe je ervoor zorgt dat je biologie zich niet tegen je keert, maar juist vóór je werkt.

29,95

Meer boeken van William Cortvriendt