En ook nog glutenvrij!
Ingrediënten
- 2 eieren
- 1 banaan
- 50 g blauwe bessen (vers of bevroren)
- 2 el amandelschaafsel
- 1 tl kaneel
- roomboter, om in te bakken
Bereidingstijd
10 minuten
Bereiding
Doe de eieren in een maatbeker. Breek de banaan in stukken en voeg toe. Meng met de staafmixer tot een geheel.
Verhit een klontje roomboter in de pan. Schenk wat van het beslag in de pan en bak kleine, ronde pannenkoekjes. Bak tot de bovenkant begint te stollen. Draai de pannenkoekjes om en bak nog 2 minuten.
Serveer de pannenkoeken met de blauwe bessen en het amandelschaafsel. Strooi de kaneel eroverheen.
Tip! Maak de pannenkoekjes klein, dan kun je ze makkelijker keren in de pan.
Dit recept is afkomstig uit het Hoe word je 100 kookboek van Prins van den Bergh en William Cortvriendt.
Heerlijk recept! Voedzaam, gezond en makkelijk te maken. Dank je prins.
Geweldig lekkere pannenkoekjes als dessert na de lunch, heerlijk!