Voor een warm en vullend ontbijtje moet je dit een keer proberen. Het is ook nog eens een ideaal gerecht om restjes groente op te maken.
INGREDIËNTEN | 1 PERSOON
- 2 handen groente naar keuze
- 2 eieren
- 2 tl Provençaalse kruiden
- roomboter, om in te bakken
- peper en zout
BEREIDINGSTIJD
10 minuten
BEREIDING
Snijd de groente in grove stukken. Kluts de eieren met de kruiden.
Verhit een klontje roomboter in een koekenpan. Bak de groente in circa 5 minuten beetgaar.
Giet het eimengsel in de pan en bak op middelhoog vuur tot de bovenkant is gestold. Zet deksel op de pan en laat zo op laag vuur nog 2 minuten staan.
Schep de omelet op een bord en breng eventueel op smaak met peper en zout.
kok
Prins Marcia van den Bergh is bekend van 24Kitchen, is mede-auteur van de bestseller Hoe word je 100? Het Kookboek en en was adviseur en kok voor de leefstijlprogramma’s van voedingleeft.nl.
Lees dan het kookboek van Hoe word je 100?
Langer en gezonder leven en ook nog lekker eten? Het kan!
Prins van den Bergh en William Cortvriendt zorgen met Hoe word je 100? Het kookboek voor een doorbraak.
Het kookboek bevat gemakkelijke recepten met natuurlijke ingrediënten en dat levert heerlijke gerechten op.Â
Hoe voorkom ik hypo’s als ik vrijwel geen koolhydraten eet.Heb de boeken in huis en ook het tv programma gevolgd. Sport 7 uur intensief gem.pw. daarnaast wandel ik veel en zet gem. 1350 stappen per dag. Toch kom ik niet verder.
Niet iedereen voelt zich goed met keto.
Kwestie van uitproberen hoeveel koolhydraten jij nodig hebt. Voor de een is dat meer dan voor de ander. Suiker heeft niemand nodig, Granen en aardappelen? Liever linzen en bonen?