Spinaziesmoothie

door | 9 februari 2017 | Recepten | 5 reacties

Tijdens de opnames van het televisieprogramma Hoe word ik 100 heb ik cardioloog Janneke Wittekoek leren kennen. Wat een gedreven en energieke vrouw, ik kreeg er meteen energie van! De zorg en aandacht die zij had en heeft voor de deelnemers vind ik zo mooi om te zien.

Voor Janneke’s HeartLife Kliniek heb ik een driewekenschema met recepten gemaakt dat zij aan haar patiënten meegeeft. Ik heb Janneke gevraagd wat haar favoriete ontbijt- en haar favoriete lunchrecept hieruit is. Hieronder vind je Janneke’s ontbijtrecept!

Prins

Ingrediënten

 • 2 handen spinazie
 • ½ banaan
 • 1 citroen
 • 1 avocado
 • 1 kiwi

Bereiding

Doe alle ingrediënten in een hoge mengkom en mix met de staafmixer door elkaar. Voeg net zoveel water toe tot een smeuïge smoothie ontstaat.

 

Bekijk hier het andere (lunch)recept van Janneke.

 

5 Reacties

 1. Alie

  Ik wil graag afvallen maar alles wat ik doe het lukt mij niet ik kan wel huilen

  Antwoord
  • Alie

   Ik heb het zelfde ik val niks af

   Antwoord
 2. car ins quotes in Fort Wayne, Indiana

  pengajaran yang betul-betul jelas dan bermanfaat bagi pemula.Saya sebelumnya tidak pernah menjumpai keterangan yang komplit seperti ini,cocok untuk dijadikan panduan dalam forex.

  Antwoord
 3. karin

  Hoe zit het met de banaan? In de lijst wordt aangegeven dat banaan beslist vermeden moet worden terwijl ze in verschillende recepten wel verwerkt staat, net zoals de honing bij de ontbijtcake bijvoorbeeld.

  Antwoord
  • Xandra

   Dat vraag ik mij ook af. Ik vind het soms best verwarrend.
   Heb jij hier al antwoordt oo gekregen Karin?

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. hoe word je 100 recept avocado tonijnbootje | Hoe word je 100? - […] Lees hier het andere lievelingsrecept van Janneke: Spinaziesmoothie. […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Prins van den Bergh

Prins van den Bergh

kok

Prins Marcia van den Bergh is bekend van 24Kitchen, is mede-auteur van de bestseller Hoe word je 100? Het Kookboek en en was adviseur en kok voor de leefstijlprogramma’s van voedingleeft.nl.

Heb je de smaak te pakken?

 

Lees dan het kookboek van Hoe word je 100?

Hoe word je 100 kookboek William CortvriendtLanger en gezonder leven en ook nog lekker eten? Het kan!

Prins van den Bergh en William Cortvriendt zorgen met Hoe word je 100? Het kookboek voor een doorbraak.

Het kookboek bevat gemakkelijke recepten met natuurlijke ingrediënten en dat levert heerlijke gerechten op. 

Dr. Maaike de Vries vertelt in Burn Baby Burn hoe jij je lichaamseigen vetten verbrandt, op die manier kilo’s verliest en volop energie wint. Met een paar simpele trucks laat zij zien hoe je ervoor zorgt dat je biologie zich niet tegen je keert, maar juist vóór je werkt.

29,95

Meer boeken van William Cortvriendt