Hoe Maria en Annemarie afvielen én zich beter voelden

door | 12 juli 2018 | Hoe word je 100 | 0 Reacties

Maria en Annemarie reageerden direct en enthousiast op onze vraag of er mensen waren die hun verhaal wilde delen.

Hoe beviel de Hoe word je 100 methode Maria en Annemarie? Ze vertellen het hieronder in hun eigen woorden.

Maria

Maria vertelt ons:

“Ik heb praktisch geen honger meer. Het geneuzel met tussendoortjes Is voorbij wat een hoop rust geeft. Ik moet wel vooruitplannen!” 

“Ik ben al vanaf mijn zevende aan het rommelen met eten. Dit is wel een fijne en rustgevende nieuwe eetgewoonte.  De eerste twee weken viel ik vier kilo af.”

“En nu blijf ik hangen maar ik voel me wel fijn. Ik ben nu vier weken bezig.”

“En al val ik nooit meer wat af, ik hou me bij deze nieuwe gewoonte!”

Annemarie

 

Het verhaal van Annemarie:

“Ik ben Annemarie, getrouwd met Arjan en ik heb twee zoons, van drie en zes. Na mijn zwangerschappen ben ik behoorlijk aangekomen en met alleen sporten kreeg ik het er niet af.  Ik ben een emotie-eter en heb heel wat slapeloze nachten gehad met mijn zoons zoals de meeste ouders. Ik heb het boek lichter gekocht na een uitzending van RTL late night waar Wiliam was om zijn boek te promoten. Ik heb het gelezen en de serie bij omroep max gekeken. Daarna ben ik me aan de voedingslijst gaan houden.” 

“Inmiddels eet ik al vier maanden zo en ben ik 11 kilo afgevallen. Ik voel me zoveel beter.”

“Ik ben nog jong (34), maar heb erfelijk te hoog cholesterol, dus ik slik wel statines, maar een lichte dosis. Ik hoop dat ik hierdoor mezelf een hoop ellende kan besparen. Mijn man eet ook mee en heeft daardoor geen last meer van zijn colitus ulserosa. Ik heb al een aantal vriendinnen die het nu ook doen. Mijn collega’s zijn met deze leefstijl ook veel afgevallen, dus ik hoop dat men steeds vaker inziet hoe gezond het is. “

“Ik ben nu drie kilo verwijderd van mijn streefgewicht. Ik weet dat ik daar ga komen want het kost me weinig moeite om het vol te houden. Heel erg bedankt. Zonder William was ik nu niet zo gezond geweest!”

 

Onderwerpen van deze column:

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

webredactie

webredactie

 

De webredactie is verantwoordelijk voor het ‘Hoe word je 100’ blog over gezonde voeding en gezonde leefstijl.

Heb je de smaak te pakken?

 

Dr. Maaike de Vries vertelt in Burn Baby Burn hoe jij je lichaamseigen vetten verbrandt, op die manier kilo’s verliest en volop energie wint. Met een paar simpele trucks laat zij zien hoe je ervoor zorgt dat je biologie zich niet tegen je keert, maar juist vóór je werkt.

29,95

Meer boeken van William Cortvriendt