De Hoe word je 100 methode werkt!

door | 15 december 2016 | Column William | 1 reactie

Een veelzeggend fragment uit de laatste aflevering van Hoe word ik 100. William veegt meer dan de helft van de medicijnen van tafel.

Hij zegt hierover:

Dit is wat er met uw medicijngebruik kan gebeuren indien u lijdt aan chronische aandoeningen zoals hoge bloeddruk, hoog cholesterol, gewrichtspijnen, overgewicht, obesitas of diabetes wanneer u uw leefstijl aanpast aan de Hoe word je 100 methode. Bewezen effectief!

Bekijk de video hieronder.

Bekijk hier aflevering 6 van Hoe word ik 100.

 

Onderwerpen van deze column:

 

1 Reactie

  1. Anja Brans

    Hoe kom ik aan het boek waarin recepten en weekmenu’s staan? Welk boek heb ik dan nodig?

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

team hoe word je 100

team hoe word je 100

arts en auteur

William Cortvriendt (1956) heeft na het afronden van zijn artsenstudie bij verschillende medische organisaties directiefuncties vervuld. Ook werkte hij als consultant bij McKinsey & Company en werd een veelgevraagd adviseur.

Hij is tevens auteur van diverse bestsellers  over de relatie tussen leefstijl, gezondheid en ziekte. In 2015 schreef hij Hoe word je 100? over gezond oud worden dat in 2016 werd gevolgd door Hoe word je 100 het kookboek.  In Lichter (2017) behandelde hij overgewicht. 

In het nieuwe boek Kankervrij van William Cortvriendt wordt duidelijk uitgelegd wat kanker is, hoe het ontstaat, hoe we het in de meeste gevallen kunnen voorkomen, en wat we zelf kunnen bijdragen aan onze eigen strijd om kanker te overleven.

William is getrouwd en heeft drie volwassen kinderen. Hij woont en werkt in de Verenigde Staten, Spanje en Malta.

Heb je de smaak te pakken?

 

Bij kanker wordt vaak een belangrijk onderdeel van de behandeling gemist: leefstijl. In Het handboek bij kanker geeft William Cortvriendt praktische handvatten en begeleiding voor het gericht aanpassen van onze leefstijl.

23,99

Meer boeken van William Cortvriendt